Wie zijn wij?

Natascha van Zeijl

Eigenaresse van Embrasse Uitvaartzorg

Richelle Mallee

Eigenaresse van Madelief by Richelle & Rouw voor dieren

Even voorstellen....

Ze ontmoetten elkaar 2 jaar geleden toen zij beiden een gezamenlijke kennis aan het helpen waren in de bloemen tijdens de Moederdag drukte. Zo kan het lopen in het leven.

Beiden hebben hun bedrijf gevestigd in Monster (Westland) en zo raakten ze door een winactie aan de praat. Richelle maakt rouwbloemen en Natascha is uitvaartonderneemster en al snel kwam er een samenwerking.  Eind 2021 verzorgde Natascha de uitvaart van Richelle haar vader. Geheel op haar eigen liefdevolle wijze was het een prachtige afscheid. Toen de vader van Natascha overleed begin 2022, stond Richelle daar met de mooiste bloemen. Vanaf dat moment ontstond er een mooie vriendschap.

 

Beide dames hebben de fascinatie rondom rouw waar ze vooral troost willen bieden. Met een kopje thee op kantoor kwam het idee "we zouden eigenlijk een plek moeten hebben waar iedereen herdacht kan worden".  Zo ontstond begin oktober 2022 Rouw om jou. 

 

Met nog veel meer ideeën zoals een uitvaartbeurs maar ook een herdenkingsavond met heel veel kaarsjes. Je zult nog veel van deze dames gaan horen. Omdat niemand zich alleen mag voelen in tijden van rouw!